SZAKCIKKEK

Adománygyűjtéssel ünnepelte a SzépségBróker portálunk a 15. szülinapját

After Work Party a Szépvilág Alapítvány javára exkluzív környezetben/ Europa Design

2022. június 29. 15:52
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
After Work Party és 15 éves születésnap, ahol a Szépvilág Alapítvány javára pénzadományt gyűjtöttünk exkluzív környezetben, az Europa Design villakertjében


Adománygyűjtéssel ünnepelte a SzépségBróker portálunk a 15. szülinapját 1.kép

A múlt2007 júniusában lett élesítve a SzépségBróker portál

, s azóta is éllovas szépség-egészség portál a szépségipar és az orvos-esztétika gyorsan fejlődő, sokszereplős, nehezen átlátható piacán.
Míg a laikus érdeklődők a szakmai irányítás nélküli fórumokon próbáltak informálódni, addig a nagyobb szépség-szolgáltatók igyekeztek kialakítani az első webes felületeiket kisebb nagyobb sikerrel. De az egyes esztétikai beavatkozások részletes leírását, az eljárásuk eredményességét igazoló előtte-utána fotókat nem tartották fontosnak megosztani az online közösséggel. Ezen információk hiteles publikálása miatt is válhatott a SzépségBróker portál a szépülni, fiatalodni vágyók figyelmének központjába.

JelenAz innovatív orvos-esztétikai eljárások és hatóanyagok rohamos térnyerése, a klinikák, centrumok, szalonok számának szaporodása miatt megnőtt az igény a pontos, szakmai információkra nem csak a plasztikai műtétek, hanem a minimál-invazív (pl. injekciós és a lézeres kezelések, stb.) vagy a non-invazív orvosi és a kozmetikai megoldások előtt. Az orvos, kozmetikus szakmai profiljának, képzéseinek, gyakorlati ismereteinek, sőt, a klinika/ szalon technikai felszereltségének objektív ismerete (új orvos-technikai eszközök megléte) is nagyban hozzájárul a laikus az okos döntéséhez. Mindezeket gyorsan, pontosan és objektíven igazoltan (képekkel, értékelésekkel) szeretné tudni a szépülni, fiatalodni vágyó páciens mielőtt időpontot kér.

JövőEzen igények kielégítésére a SzépségBróker portál csapata továbbfejlesztette online felületét és rendszerét, amelyet hamarosan elérhetővé is tesz.
Figyeld a hírlevelünket, Facebook-os, Insta oldalunkat!

Beszámoló az Adományozó After Work Party-ról


Bár az 1. alkalmat a szülinap szülte, de a továbbiakban szeretnénk ezt rendszeresen megszervezni. Hisz megalapozva biztonságunkat és egészségünk, megnő az emberekben az igény a személyes kapcsolatain javítson, és a társadalomban is nagyobb szerepet vállaljon. Ez az a pont, amikor a ólét fogalma átfogalmazódik bennünk, és túllép az anyagi biztonságon, a szakmai karrieren, és egyéb egyéni, családi sikereken, amikor az életközepi válság helyett új értelmét keres és talál is életének.

Az adományozás magasztos öröme minden résztvevőt áthatott és feledtette velük, hogy milyen kemény nap, hét, hónapok vannak mögötte.
A budai, zöld villakert, a kellemes nyári esti levegő és az Europa Design egészségmegőrzésre alkalmas, szuper kényelmes irodai székei exkluzív körülményt biztosított a vendégek és a szponzorok számára is.
Adománygyűjtéssel ünnepelte a SzépségBróker portálunk a 15. szülinapját 2.kép

Hogyan tudod Te is segíteni a Világszép alapítványt és általuk az állami gondozott gyerekek mindennapját?

Adománygyűjtéssel ünnepelte a SzépségBróker portálunk a 15. szülinapját 3.kép
A Világszép Alapítvány beszámolója az állami gondozott gyerekek életéről mélyen megérintette a hallgatóságot, így a szűkös létszám ellenére is 150.000 Ft adomány gyűlt össze számlájukon a rendezvény során.
Az orvos-technikai és professzionális kozmetika termékforgalmazók jóvoltából igazán értékes (30-60 E Ft-os) tombolaajándékokat (lásd alább a listát) sorsolhattunk ki az 5.000 Ft-ért vásárolható tombolajegyekért, amelyek értéke közvetlenül az Alapítvány adománydobozába, ill. számlaszámlájára került.Mit lehet tudnunk a Világszép alapítványról?Több mint 10 éve állnak olyan gyerekek mellett, akikről a saját szülei helyett az állam gondoskodik. Közel 150 fiatalnak szerveznek nyári táborokat, rendszeres foglalkozásokat, önkéntes mesemondó és mentor programot.
Hosszú távon kapcsolódnak hozzájuk azért, hogy az otthontalanság ellenére is meg tudják élni, hogy van helyük a világban, ők is szeretetre méltóak , és vannak lehetőségeik az életben.


Magánszemélyként
• Adód 1 %-ának rendszeres felajánlásval kiszámíthatóságot adsz nekünk
• Rendszeres - akár kis összegű - havi támogatással stabilitást adsz nekünk
• Tárgyi adománnyal - ha kifejezett kérésre, célzottan adod - következetességet adsz nekünk

Vállalatként


• Üzleti értékesítés: a civil szervezet termékeinek/szolgáltatásainak megvásárlása
• Pénzbeli támogatás: egyszeri- vagy rendszeres pénzjuttatás, amiért a civil szervezet nem nyújt ellenszolgáltatást
• Kapcsolati tőke megosztása: a civil szervezet célzott kampányaihoz
• Pro bono támogatás: a civil szervezet alapműködéséhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása, ellenszolgáltatás nélkül
• Co-branded együttműködések

Tudj meg róluk többet, ITT!

Köszönjük az adományokat mind a résztvevőknek, mind a szponzorainknak!Adománygyűjtéssel ünnepelte a SzépségBróker portálunk a 15. szülinapját 4.kép

Cremio


Gyógyszerészi szakértelemmel, Budaörsön készítjük prémium natúrkozmetikumainkat kiváló minőségű növényi alapanyagokból és izgalmas, innovatív növényi kivonatokból.
Tombolaajándékuk: Cremio mindennapos bőrápoló alapcsomag 30.000 Ft értékben


Brilliant You


A Brilliant You egy olyan high tech beauty szalon, ahol a a szépségápolás mellett az egészségre, a test-lélek harmóniájára összpontosítunk. Fontos küldetésünk, hogy a belső stabilitásunkat, lélek jelenlétünket megtalálva, sejtjeinket egészségesen és hozzáértő tudatossággal táplálva segítsük szépségünk és fiatalságunk megőrzését egyfajta pro aging szemlélettel.
Tombola felajánlásuk: 20.000 Ft értékű kezelési vocher + 2x1 db LPG alakformáló krém

Zo Skin Health

A ZO® Skin Health célja, hogy helyreállítsa a bőr természetes funkcióit, hogy megalkossa és fenntartsa az egészséges, életteli, szép bőrt, legyen szó az arcról vagy a test más területeiről.
Tombola ajándékuk: Bőrregeneráló alapcsomag 58.000 Ft értékben


Teoxane cosmeceuticals


A magas színvonalú, svájci tudományos módszerekkel megalkotott TEOXANE Cosmeceutical bőrápoló termékcsalád tökéletesen illik az esztétikai eljárásokhoz és kiválóan kiegészíti azokat.
Tombola ajándékuk: Mindennapos bőrápolási alapcsomag: 50.000 Ft értékben.

KLEANTHOUS


A KLEANTHOUS márkát és a vállalatot 1989-ben, Heidelbergben alapította meg Dr. med. Panaijotis Kleanthous, aki már a kezdetektõl fogva a bőr öregedésének lassítását és egészségének visszaállítását kutatta. Alapelve a bőr struktúrájának történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.
Tombolasorsoláshoz felajánlásuk: 20.000 Ft-os ajándékutalvány

Tork


Kézhigiéniai megoldásai : A tejsavat tartalmazó Tork alkoholmentes fertőtlenítő hab tökéletes választás a víz nélküli kézhigiéniához abban az esetben, amikor nincs mód alkoholos terméket választani. A termék könnyen szállítható és kezelhető, mivel nincsenek rajta figyelmeztető szimbólumok. A készítmény egyúttal felelősségteljes választás is, hiszen 100%-ban növényi alapú összetevőket és vizet tartalmaz, és biológiailag 100%-ban lebontható. Használható minden Tork kézhigiéniai adagolóval (S4).
Ajándékuk: minden résztvevő számára egy 30ml- es Alkoholmentes fertőtlenítő hab

Még egyszer köszönjük az adományokat mind a résztvevőknek, mind a szponzorainknak!

© 2010 szepsegbroker.hu | Adománygyűjtéssel ünnepelte a SzépségBróker portálunk a 15. szülinapját
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink