SZAKCIKKEK

Erdélyi Mónika a Bioszálas Kontúrterápiát választotta

Azonnali hatásról számolt be a fogazott és a sima bioszálak behúzása után

2016. április 18. 16:15
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Gábor / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
A fogazott, COG és a sima bioszálak azonnali és tartós kollagén indukciós hatásáról győződhetett meg Erdélyi Mónika.


Erdélyi Mónika a beavatkozás előtti konzultáción - Dr. Szabó Gábor felméri Mónika arcbőrének aktuális állapotát
Erdélyi Mónika a beavatkozás előtti konzultáción - Dr. Szabó Gábor felméri Mónika arcbőrének aktuális állapotát

Miért épp a bioszálas kontúrterápiát választotta Erdélyi Mónika?
Erdélyi Mónika bár rendszeresen ápolja bőrét és nem célja 20 évesek kinézni, de munkája és optimista attitűdje megkívánja az egészséges, életerőtől sugárzó arcot.
Szerinte butaság nem kihasználni az orvostudomány ez irányú fejlődését. amelyek lehetővé teszik, hogy szike nélkül is látványos arcfiatalító hatást érjünk el az újabb technikákkal.

Ezért is fordult Erdélyi Mónika a Fehérhajó Revital Centerhez szakembereihez, akikkel konzultálva a a fogazott bioszálas kontúrterápia mellett tette le a voksát.

Mi a bioszálas kontúrterápia lényege?Az eljárás során tűk segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatott bio-aktív, vagyis teljesen felszívódó (PDO Polydioxanone Sutur), steril szálak kerülnek behúzásra. A multifil bioszálak a bőr rögzítésén túl a kollagén termelését fokozzák, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést, aktiválják a regenerációs folyamatokat. A rugalmas, vékony tűt a szál típusától függően különböző mélységben helyezi el az orvos.
A csavart, kettőzött bioszálakkal az arc volumenét tudjuk növelni, míg a legújabb, fogazott (COG) szálak jól megkapaszkodnak a mélyebb bőrrétegben (SMAS) és látványos lifting (emelő) hatást produkálnak a gravitációnak kevésbé ellenálló ráncoknak.

A tű kihúzásakor a szál a szövetekben marad és ott fejti ki rövid illetve hosszú távú hatását. A behelyezett felszívódó, több tucat szál beindítja a szövetek természetes regenerálódási folyamatait, mechanikusan stimulálja a sebgyógyulást és a kollagén termelést. Az eredmény: fiatalosabb, természetesen életteli, feszesebb bőr, akár 7-10 évvel fiatalabb megjelenés. A bioszálakkal kontúrozott arc megjelenése feszessé és fiatalossá válik.
Ez már a bioszálak beszúrásának folyamata - a szájzug környéki kollagén térhaló létrehozását végzi Dr. Szabó Gábor
Ez már a bioszálak beszúrásának folyamata - a szájzug környéki kollagén térhaló létrehozását végzi Dr. Szabó Gábor

Erdélyi Mónika milyen bioszálakat kapott?Erdélyi Mónika esetében kombináltam a különböző vastagságú, hosszúságú és felépítésű bioszálakat- számolt be a kezelésről részletesen Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász szakorvos.
Mónika szájzug területére hálószerűen húztam be rövidebb szálakat, amelyek így tömörebbé a feszesebbé tették e régiót. Majd a szájzug és a halánték között fogazott (COG) szálakkal feszítettem meg a gravitációs ráncokat.

Meg volt elégedve Erdélyi Mónika a kezeléssel?- A bioszálak behúzása során csupán apró csípésszerű fájdalmat érzetem, amely a tű beszúrása után azonnal megszűnt. A kezelés előkészülettel együtt kb. 1 órát vett igénybe, és már azonnal szemmel látható vált a bioszálak feszesítő, arclifting hatása. Szerencsére még apró bevérzésem sem jelentkezett, így még az esti programomat sem kellett lemondanom. Sőt, többen meg is jegyezték, hogy milyen kipihent az arcom!© 2010 szepsegbroker.hu | Erdélyi Mónika a Bioszálas Kontúrterápiát választotta
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink