SZAKCIKKEK

Udvaros Dorottya is ragaszkodik eredeti arcvonásaihoz

Forever Young BBL, UltraV lifting

2016. május 20. 22:11
Cikkünk szerzője Dr. Kolat Zsuzsanna
Udvaros Dorottya, az "ezerarcú" színésznő 60-on túl is tudatosan ügyel eredeti arcvonásai megtartására, ezért csak olyan arc- és bőrfiatalító megoldásokat használ, amelyek nem jelentenek rizikót arca karakterjegyeire. Dr. Kolat Zsuzsanna ennek megfelelően olyan bőrfiatalító megoldásokat javasolt a színésznőnek, amelyek gyengéden és fokozatosan fiatalítják meg az arcot megtartva annak természetes vonásait.


Udvaros Dorottya dekoltázs kezelése/  BBL Forever Young
Udvaros Dorottya dekoltázs kezelése/ BBL Forever Young

Bőrfelszín javítás és bőrfeszesítés a Forever Young BBL™ kezelésselTudományos bizonyítékot találtak arra, hogy a Forever Young BBL™ kezelés rendszeres alkalmazása a bőrt funkciónálisan fiatalítja és késlelteti a bőr öregedését.
Az amerikai Stanford Egyetemen végzett vizsgálatok kimutatták, hogy az évente végzett BBL bőrfeszesítő és depigmentáló kezelés hatására az öregedő bőrben a génállomány aktivitása megváltozik, és a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat mutat. Ennek eredményeként javul a bőr anyagcseréje, felgyorsul a kollagénképzése, mely a finom ráncok csökkenéséhez és a pigmentfoltok elhalványulásához vezet.
Egy másik, több mint 100 páciensen végzett vizsgálat alapján átlagosan 9 évvel látszott fiatalabbnak életkoruknál a Forever Young BBL™ kezelésben részesült páciensek bőre-számolt be a vizsgálat eredményéről Dr. Kolat Zsuzsanna, az Alfa-Med Lézerklinika orvos igazgatója.

Ezt a komplex, több bőrrétegre kiterjedő kezelés általában 35 év felett ajánlott azoknak a nőknek és férfiaknak, akik bőre napfénykárosodott, pigmentfoltos, esetleg már az öregségi májfoltok is megjelentek arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken. 40 év felett a bőr már jelentősen veszített rugalmasságából, a felszínes mimikai ráncok mellett megjelennek a mély ráncvonalak is, majd 50 év fölött és az arcélek is kezdenek elmosódni.
UltraV Lifting - vékonyszálas kontúrterápia / Dr. Kolat Zsuzsanna
UltraV Lifting - vékonyszálas kontúrterápia / Dr. Kolat Zsuzsanna
A BBL széles spektrumú fénye, azaz a fototermiás energiája célzottan eliminálja a kis erecskéket, melyek a bőr kivörösödéséért felelősek, illetve a felesleges melanint, mely a bőr pigmenthibáiban halmozódik fel. A hő elnyelődve stimulálja a bőr sejtjeit, indukálva ezzel új kollagén képződését, ami a bőr fiatalos jellegének helyreállását segíti elő. BBL a különlegesen magas teljesítményének köszönhetően kiemelkedik az összes IPL (pulzáló fényterápiás) készülék közül. A BBL az első olyan készülék, mely valóban biztonságosan alkalmazható, a kezelt bőrterület hőmérséklete folyamatos kontroll alatt tartható. A beavatkozást a páciens egyedi bőrsajátosságainak, illetve az elérendő terápiás célnak megfelelően alakítja ki a kezelőorvos.
Udvaros Dorottya arc- és dekoltázsbőrének megfelelően lett meghatározva és beállítva a BBL készülék kezelési energiája. A megfelelő bőrdiagnózis és a készülék gyakorlati ismerete nélkülözhetetlen a pontos, hatásos és mellékhatásmentes BBL bőrfiatalító kezeléshez.

BBL Forever Young kezelési ÁRAK:
50-200 ezer Ft/ alkalom- a kezelt felület nagyságától függően / Alfa-Med Egészségközpont és Lézerklinika

Az eredeti arckontúr visszanyerése – UltraV liftingUdvaros Dorottya komplex arcfiatalító kezelésének következő lépése volt a gravitációs ráncok feszesítése, eltüntetése.
Erre az egyik legmegfelelőbb az UltraV lifting .
A vékonyszálas vagy un. finomszálas kontúr technikának ez egy újabban kifejlesztett módozata, mely az arckontúr emelésére szolgál. Hatására azonnali, diszkrét arckontúr javulás, majd a sebgyógyuláshoz hasonló folyamat során mély szövetregeneráció következik be új, erősebb és rugalmasabb kollagénszálak kialakulásával.
A bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat, melyek a bőr rögzítésén túl a kollagéntermelés fokozódását is biztosítják, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat a bőr kötőszöveti rétegében. A fonalak hosszának, vastagságának, funkciójának sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a kezelés maximálisan egyénre szabottan történjen. Az arc megjelenését fiatalossá és üdévé teszi a bőr mélyebb régiójából a felszín felé kiterjedő regenerációs folyamat révén. A biofonalak kollagénidukciója pedig tartósan megemeli a kötőszöveti rostokat, alátámasztja a bőrt és az arcélek, az eredeti arcvonások visszatérnek.

UltraV Lifting kezelési ÁRAK:
A felhasználásra kerülő szálak mennyiségétől, fajtájától függően 50-300 ezer Ft / Alfa-Med Egészségközpont és Lézerklinika
Udvaros Dorottya is ragaszkodik eredeti arcvonásaihoz 3.kép

Szeretettel várom:


Dr. Kolat Zsuzsanna bőrgyógyász-kozmetológus, lézerspecialista
Alfa-Med Egészségközpont és Lézerklinika
© 2010 szepsegbroker.hu | Udvaros Dorottya is ragaszkodik eredeti arcvonásaihoz
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink