SZAKCIKKEK

Megöregedni szépen és okosan is lehet

Meryl Streep csakis az eredeti arcvonásait megtartó arcfiatalító kezeléseket veszi igénybe - Vajon melyeket?

2017. február 07. 10:21
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Nagy nyomás nehezedik az örökös reflektorfényben és versenyben élő emberekre, különösen a hölgyekre. Bizonyára sokat nyom a latba Meryl Streep rendíthetetlen önbizalma, oscar- sikerei, szerető férje és gyerekei, de 60 felett azért már ez sem elég a fotogén és ápolt archoz. Nézzük meg, hogy melyek azok a szolid, szike mentes megoldások, amelyeket Meryl Streep arcát formában tartja.


Megöregedni szépen és okosan is lehet 1.kép

Vajon hogyan állította meg és fordította vissza az idő kerekét Meryl Streep?Mery Streep, aki 67 éves és a kamerák elvárásai ellenére sem esik túlzásokba, hisz csak az eredeti vonásait megtartó ARCFIATALÍTÓ kezeléseket veszi igénybe. És nem kapta el a „botulinos-járványt” sem, mint a legtöbb hollywoodi sztárt. Nem varrata fel szemhéjait, és egyáltalán nem engedett szikét az arca, nyaka, környékére sem. Így tökéletesen természetesnek véljük megjelenését, mosolyát, ami hitelessé és emberivé teszi szerepeiben.

Azonban mi is jól megfigyelhetjük, hogy a 2012-es arcához viszonyítva (a minap láthattad az egyik filmszerepében: „Amit még mindig tudni akarsz a szexről”) a 2016-os képén feltűnően csökkent a tokája és az arcélt elmosó gravitációs ránc, a Marionett ránca is. Meryl korábbi fotóján a szeme környékén a szarkalábak mellett egy 30% -os beesettséget és egy kismértékű bőrfelesleget mutat- még a tökéletes smink mellett is, míg az orcáján jelentkező függőleges ráncok elég kifejezettekké váltak. De mégsem ezek miatt tűnik kissé idősebbnek Meryl Streep a korábbi fotóján, hanem az elmosódott arcéle miatt.


Meryl Streep eltitkolt arcfiatalító kezeléseiRendszeres hidratáló, biostimuláló, az anti-oxidánsokat és őssejteket tartalmazó hatóanyagos kozmetológiai kezeléseket és krémeket bizonyára használ mindazok ellenére, hogy egy kozmetikai cégnek sem adta még el az arcát. Így a non-invazív (szike mentes) kezeléseiről sem nyilatkozik, csupán arról, hogy fiatalabb korában nem védte az arcát a nap káros sugaraitól. Mivel az UV sugarak felelősek a bőröregedés 80%-ért, ezért szinte biztosra vehetjük, hogy az alábbi orvos-esztétikai megoldások közül többet is kipróbált már. De akkor miért nem olyan természetes hatású az arca? Azért, mert egyik kezelést sem vitte túlzásba, és a választott szakemberei kiváló munkát végeztek, vagyis a biztonságos és a természetes hatást kiváltó megoldásokat ajánlották neki.
Hazánkban az alábbi szike mentes arcfiatalító megoldásokkal érhetünk el hasonló eredményeket arcunkon, mint Meryl Streep.

A javulás területei - no, és egy jól megválasztott frizura is sokat fiatalíthat az arcon ;-)
A javulás területei - no, és egy jól megválasztott frizura is sokat fiatalíthat az arcon ;-)Bőrfelszínt is korrigáló, bőrfeszesítő megoldások:
- frakcionált rádiófrekvencia kombinált fényterápiával (pl. Vivace, Scralet Rf, DeAge EX)
- Frakcionált széndioxid lézer - fonim-, és mélyhámlasztás gyógyulási idő nélkül + bőrfeszesítés
- Elos Plus/ MOTIF IR (dióda lézer + bipol. RF) /1- 2,5 mm - a felszínes ráncokra
- Elos TRINITI (rádiófrekvencia és az IPL; infravörös fény; dióda lézer kombinációja) – 3 kezelés 3 rétegben (1-4 mm)- egy ülésben a felszíni egyenetlenségekre és a felszíni, ill mély ráncokra
Volumenpótló és rejuvenáló hatása is van a modern, Microfat technikával végzett zsírátültetésnek
Volumenpótló és rejuvenáló hatása is van a modern, Microfat technikával végzett zsírátültetésnek
- Elos Plus SRA/ SR (IPL + bipoláris RF) - felhám kezelésére/ 1 mm - a tónusát veszített szürke, fénykárosodott bőrre és a hajszáleres, teleangiektáziás orcára
- Elos Plus SUBLATIVE RF (frakcionált bipoláris RF) / 1,5 -2 mm epidermis mélyebb rétegeiben is az aknes hegekre, pórusos bőrre, mimikai ráncokra, felszíni egyenetlenség megszüntetésére, tónusát veszített, petyhüdt bőr esetén
- Vékonyszálas kontúr terápia, FTC
- DuoLifting /vékonyszálas és COG- szálas kontúrterápia


A speciális bioaktív szálak is összetett arcfiatalító hatással rendelkeznek a természetes vonások megtartása mellett
A speciális bioaktív szálak is összetett arcfiatalító hatással rendelkeznek a természetes vonások megtartása mellett

Bőrfeszesítő, arcél kiemelő kezelések- SUBLIME (Infravörös fény+ bipol. RF) 2-4 mm - a tónusát vesztett arcbőrre, a gravitációs-, mély ráncok (pl. marionett-, nasolabialis ráncok,) esetén, a táskás szemek körül, ráncos nyakra, gyűrött, foltos dekoltázsra, tokára,
- Venus Legacy™/ ÚJ!- a relaxáló arcfeszesítő eljárás, multipolaris rádiófrekvencia/ RF (1), a pulzáló mágneses mező (2) mellett egy un, VariPulse ™ szabályozható, pulzáló vákuum (3)
- COG, fogazott bioszálak - Felszívódó bioszálak újabb generációja
- Happy lift/ ÚJ! / - Azonnali arcemelés bioszálakkal, amely felveszi a harcot a gravitációs ráncokkal szemben
- A legtöbb HIFU kezelés – mégis melyek? Alábbi cikkből megtudhatod, klikk IDE!
- egyéb rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelések (pl. Regen TripPolar, Pelleve)

Bőrfeszesítő, arcél kiemelő és volumenizáló, rejuvenáló hatással is rendelkező megldások- Arcemelés Silhouette Soft Liftinggel / ÚJ!
- Lipofilling- saját zsír feltöltés
- Goisis Micfofat/ ÚJ! - nano-, mikrozsírsejtek átültetése deréktájról az arcba, dekoltázs és a kézfej bőrébe© 2010 szepsegbroker.hu | Megöregedni szépen és okosan is lehet
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink