SZAKCIKKEK

Ajándékozz LUXUS KAVIÁR kezelést anti-aging tanácsadással

Szépséget Minden Alkalomra - értett bőrt regenerálja és ünnepi ragyogást ad számára

2021. november 20. 18:46
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Intenzív anti-aging, rejuvenáló, arcfiatalító, bőrfiatalító megoldást nyújt a stresszes, rohanó életmódot folytató 40 év feletti hölgyek és férfiak számára / PURE LUXURY Janssen Cosmetics


Ajándékozz LUXUS KAVIÁR kezelést anti-aging tanácsadással  1.kép

Igazi LUXUS AJÁNDÉK a stresszes, érett bőrnek a Janssen Luxus Kaviár kezeléseA luxus kaviáros termékcsalád egy valóban intenzív anti-aging, rejuvenáló, arcfiatalító, ránctalanító megoldást nyújt a stresszes, rohanó életmódot folytató 40 év feletti hölgyek és férfiak számára.

A luxus élményt a selymes textúra és az illatok tökéletes harmóniája nyújtja, míg az anti-aging bőrfiatalító, rejuvenáló hatást az értékes összetevők magas koncentrációja biztosítja.

A kaviár kivonat gazdag aminosavakban, foszfolipidekben, esszenciális zsírsavakban, nukleinsavban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban, így kiváló antioxidáns, bőrregeneráló, mélyhidratáló, biostimuláló hatással bír.

A luxus kaviár kezelés hatására az arcbőr azonnal- vitálisabbá, üdébbé,
- hidratáltabbá, simábbá és selymessé válik
- a felszínes ráncok elsimulnak,
- a mélyebb barázdák enyhülnek,
- a bőr turgora fokozódik és érezhetően feszesebbé válik,
- az arc fiatalos vonalai előrajzolódnak már 1 kezelés után.


Nyugodtan tervezzen be egy esti találkát, vagy üzleti vacsorát, hisz garantáltan simább, feszesebb, hidratáltabb, ránctalanabb, vagyis fiatalabb lesz arcbőre.

A Luxus kaviár kezelés menetéről itt olvashat többet...
Ajándékozz LUXUS KAVIÁR kezelést anti-aging tanácsadással  2.kép

AJÁNDÉKOZZA meg magát vagy barátnőjét, Anyukáját, szeretteit egy igazi LUXUS élményt nyújtó ANTI-AGING KEZELÉSSEL és TANÁCSADÁSSAL


a 47.000 Ft érékű 2,5 órás kényeztetést és ráfigyelést most csak 30.000 Ft-ért!Mit kell tennie ehhez az engedményes ajándékkártyáért?

Ha saját magát kényeztetné vele: csupán töltse le a kupont, és jelzi a számára megfelelő két időpontot, melyre válaszlevélben kap megerősítést. Fizetnie csak a kezelés után kell.

Ha MEGAJÁNDÉKOZNÁ szeretetteit, akkor a kuponletöltés során a "megjegyzés" boxban írja meg, hogyan szeretné a kártyát, emailben vagy nyomtatva postai úton. Adja meg pontosan a számlázási nevét és címét, ezek után megkapja a számlát bankszámlaszámmal, amely kiegyenlítése után (banki átutalás) megkapja a megrendelt kupont, melyet a megajándékozott 1 évig tud érvényesíteni.

Engedményes AJÁNDÉKKÁRTYA itt!
Ajándékozz LUXUS KAVIÁR kezelést anti-aging tanácsadással  3.kép

Hogyan is zajlik az ANTI-AGING TANÁCSADÁS?Sokunkban az "anti-aging" szó hallatára a ránctalan, sima bőr, vagy az arcfiatalító krémek, kezelések jutnak eszünkbe, pedig ez sokkal többet jelent.
Természetesen az asszociáció nem rossz, hisz szervezetünk öregedésének első jelei az arcbőrön jelentkeznek apró ráncok és pigmentfoltok formájában.

De ha valóban meg szeretnénk fiatalodni, és a szép, ránctalan bőrt is akarunk, akkor csupán a krémekkel nem tudunk látványos és tartós eredményt elérni. Ehhez az egész életmódunkon kell változtatni és egy egészségesebb, tudatosabb életvitelre kell átállni. A biológiai óránkat kell visszapörgetni azzal, hogy kikerüljük oxidatív stressz forrásokat.
Ez viszont azt jelenti, hogy az egész életünket és szervezetünket górcső alá kell vetni, és fel kell térképezni
- az egészségkárosító rizikófaktorainkat
- allergiát okozó tényezőket
- a táplálkozási, folyadékfogyasztási szokásainkat
- az életmódunka
- ill. a bőröregedés szempontjából fontos paraméterekről érdeklődöm a tanácsadás alkalmával.
- A beszélgetés során összegzésre kerülnek az aging faktorai, melyek rizikóinak csökkentésére konkrét tanácsokat fog kapni.
- A helyes BŐRRUTIN, vagyis az otthoni BŐRÁPOLÁSI PROTOKOLL összeállítása is része az anti-aging tanácsadásnak, mely során átbeszélésre kerül az aktuálisan használt otthoni kozmetikumai is.
- Amennyiben igényli, egy komplex arcfiatalítási, orvos-esztétikai, illetve kozmetikai kezelési protokollt is kaphat.

Az anti-aging életmód tanácsadásommal célom segíteni azoknak, akik felelősen tekintenek egészségükre és hajlandóak változtatni rossz szokásaikon a hosszabb, egészségesebb és a szebb, boldogabb életükért.

Egy kellemes beszélgetés során személyre szabom az "anti-aging életmód koktélját", de elárulom a szép, egészséges bőr és ápolt megjelenés titkát is!Éljen hosszabb, egészségesebb életet szép bőrben!Ismerkedjen meg velem ITT!
De ezek a felületeken is megtalálhat:
Facebook / Dr. Anti-Aging
Instagram @dr.antiaging

Engedményes AJÁNDÉKKÁRTYA itt!

© 2010 szepsegbroker.hu | Ajándékozz LUXUS KAVIÁR kezelést anti-aging tanácsadással
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink