SZAKCIKKEK

Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra

Anti-aging vitamin infúziós terápia és az egyedi összetételű elixírek a vitális szinten tartáshoz

2019. november 04. 15:06
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
A korunkat sejtjeink minősége határozza meg. Annak érdekében, hogy eredményesen harcoljunk az idővel szemben és megvédjük a szervezetet a káros környezeti hatásoktól különleges, regeneráló infúziós kezeléseket alkalmazunk.


Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra 1.kép

Anti-aging Medicina - prevenció és életmódAz anti-aging medicina a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre helyezi, mind az egészség, mind a bőröregedés esetében. A bőr védelme szempontjából az UV sugárzással szembeni védelmet jelölhetjük meg kulcskérdésnek. A prevenció szempontjából kiemelkedő fontosságú a bőrtípusnak megfelelő ápolás, a helyes életmód, a megfelelő táplálkozás és lehetőség szerint a stressz mellőzése.

Különböző VITAMININFÚZIÓS kúrák és otthoni elixír csomagok közül válogathatsz ITT!!Sejtmegújulás fiatal korbanFiatal éveinkben sejtjeink megújulása nagyon hatékonyan zajlik: ennek eredményeként sejtjeink egészségesek és aktívak, amely számunkra vibráló fizikai szépséget, dinamikus erőnlétet és szellemi frissességet biztosít.
Regenerációs folyamatok
A későbbi életkorokban az elöregedett, vagy károsodott sejtek regenerációja egyre lassabbá válik, amely nemcsak sejtszintű funkcióromláshoz vezet, hanem az egész szervezet működése zavart szenved. Az öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely érint bennünket kívülről-belülről, érinti a testünket, lelkünket és összhangban van a kor előrehaladtával az egész test működésében fokozatosan bekövetkező változásokkal.
Egyes szerveink, mint a bőr és a haj elsőként és látványos módon mutatják az öregedés jeleit. Ezt követően az idegrendszer, az emésztőrendszer, a hormonális rendszerek, a vérkeringés és a légző rendszer működésében is bekövetkeznek olyan változások, amelyek az egyre romló sejtmegújulásnak tulajdoníthatók.

Idő előtti öregedés okaiA sejtmegújulást számos külső tényező is ronthatja. Ilyen lehet:
- a kiegyensúlyozatlan, szénhidrátban és mesterséges adalékanyagokban gazdag, de vitaminokban és ásványi anyagokban szegényes táplálkozás,
- a stressz, a kevés, rossz minőségű alvás
- a mozgásszegény életmód (különösen az ülőmunkát végzők esetében)
- élvezeti szerek gyakori és/vagy nagy mennyiségű használata (pl. alkohol, dohányzás)
- vagy a környezeti szennyezés (pl. UV sugárzás, szmog, elektroszmog, vegyszereket kozmetikumokban, vízben, táplálékban, stb.).
Ezek a folyamatok a bőr idő előtti öregedéséhez vezethetnek, az immunrendszer legyengül, és betegségek alakulnak ki.

Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra 2.kép

No, de mivel lassíthatjuk le öregedésünk folyamatát?
Például egy vitalizáló, anti-aging infúziós terápiával!?A korunkat sejtjeink minősége határozza meg. Annak érdekében, hogy eredményesen harcoljunk az idővel szemben és megvédjük a szervezetet a káros környezeti hatásoktól különleges, regeneráló infúziós kezeléseket alkalmazunk.

A szervezet hidratáltságának különleges szerepe van a testi-lelki egyensúly biztosításában. Már egy enyhe kiszáradás is teljesítménycsökkenéshez vezet, a szervezet számára stressz-szituációt jelent és esendőbbé tesz a szabadgyökökkel szemben. Vitamininfúziós kezeléseinkkel a nyugati orvoslást kombináljuk a keleti gondolkodásmóddal.
Számos kutatás igazolta, hogy a nagydózisú C-vitamin infúziók segítik a szervezet revitalizálását, aktiválják az immunrendszert, és védenek a degeneratív folyamatok ellen.
A kezelés hatékonyságát növelhetjük, ha egyéb természetes sejtregeneráló hatóanyagokkal: koenzim Q10, B-vitaminok, immunerősítő homeopathias növényi kivonatok hozzáadásával kombináljuk a nagydózisú dózisú C-vitamin kúrát. Antioxidánsokkal, vitaminokkal és egyéb hatóanyagok kombinációjával látjuk el a szervezetet, hogy visszaállítsuk egészséges egyensúlyát, energetizáljuk, megfiatalítsuk és hidratáljuk. Ezek a faktorok elősegítik a sejtmegújulás folyamatát, visszafordítják a sejtszintű öregedést. Nemcsak egymás hatását erősítik, de támogatják a sejtekben történő felhasználódást és az összhatást is.
Ez nemcsak a szervezet egészének működésére fejt ki pozitív hatást, de visszanyerjük fiatalos kisugárzásunkat is. Javul a memória és a figyelem, elősegíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, így csökkenti a fertőző betegségek esélyét. Kiegészítő injekciós kezeléseink segítik a súlycsökkenést és energetizálnak.

EXTRA engedményes ajánlat CSAK a SzépségBróker.hu olvasóinak ITT!


Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra 3.kép

Vitaminok jelentőségeA vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet működéséhez. A szükséges vitaminokat a szervezetünk számára legtöbb esetben a táplálkozással biztosíthatjuk. Az intravénásan kapott vitaminok felszívódása és hasznosulása azonban magasabb, biztosabb és gyorsabb, mint a szájon át történő adagolás.

Az emberi testnek a megfelelő, vitális működéséhez és az egészség megőrzéséhez szüksége van a folyamatos vitaminellátására. A vitaminok növelik a szervezet energia és oxigén szintjét, a fizikai és szellemi állóképességet, valamint serkentik az immunrendszert, és ellenállóbbá teszik a szervezetet a fertőzések ellen
Az egészségünk megőrzése érdekében szervezetünk számára A-, C-, D-, E-, K- és a 8 különböző B- vitamin szükséges.

A vitaminok két csoportját különböztetjük meg
- vízoldékonyak, mint a C- és a 8-féle B-vitamin, melyeket a testünk gyorsan felhasznál és a felesleg kiürül
- zsíroldékonyak, amelyek közé az A-, D-, E- és K-vitaminok tartoznak. Ezen vitaminok fel nem használt mennyisége a szervezetben felhalmozódik és a máj , valamint a testzsír raktározza őket

Minden vitamin speciális szereppel bír- A-vitamin az éleslátás és a bőr egészségének megőrzésében játszik szerepet
- B1 vitamin (thiamin) a szénhidrát-anyagcserében résztvevő enzimek működését segíti, emellett pedig támogatja az idegrendszert és szükséges az izmok működéséhez.
- B2 vitamin (riboflavin) fontos szerepet játszik számos anyagcserefolyamatban, a pajzsmirigy működésében, vassal együtt szedve növeli a vörösvérsejtek számát. Gondoskodik az egészséges bőrről és az erős körmökről és jót tesz a látásnak.
- B3-vitamin (niacin) csökkenti a koleszterinszintet és a zsírsavszintet. Enyhíti a migrént , depresszió és alvászavar esetén is hatékonyan alkalmazható
- B5 vitamin (panthotensav) védi az idegrendszert, segíti a szénhidrátok, zsírok és fehérjék jobb hasznosulását, illetve migrén és a krónikus fáradtság kezelésében lehet jó segítség. B5-vitamin (pantoténsav) a kortizol hormon termelésében vesz részt, amely segít a stressz kezelésében és csökkenti a gyulladást. Mivel a kortizol fokozza a zsírlebontást, segédje, a B5-vitamin is a karcsúság vitaminja. Növeli vitalitásunkat, a sejtek energiatermelését, a haj pigmentálódását.

- B6 vitamin (piridoxin) részt vesz a vörösvérsejtek képzésében, az fehérjeszintézisben és ingerületátvivő anyagok - pl. a szerotonin – szintézisében. Stimulálja a védekezőrendszert, és segíti a fehérje-anyagcserét.

- B7 vitamin (biotin) erősíti a hajat és a körmöt.

- A B12-vitamin (kobalamin) erősíti az idegrendszert, és serkenti a vérképződést. Gyermekeknél fokozza az étvágyat és a növekedést. Segíti a koncentrálást, és kiegyensúlyozottá tesz. Elősegíti az A-vitamin aktiválását, a sejtmag felépülését, a fehérje-, zsír- és cukoranyagcserében együttműködik a Cvitaminnal, folsavval és pantoténsavval.
- C-vitamin (aszkorbinsav) közreműködik a kötőszövet felépítésében, erősíti a védekezőrendszert, és véd a fertőzésektől. Emellett semlegesíti a sejtkárosító szabad gyököket, melyek a környezetszennyezés, a stressz, a dohányzás és az UV-fény hatására képződnek.

- D-vitamin segít a kalcium szabályozásában, amely hozzájárul az erős csontok és fogak kialakításához. C-vitaminnal együtt véd az influenza ellen.
- E-vitamin védi a sejteket, fokozza a vérellátást, lassítja az öregedési folyamatokat, és segít a károsodott sejtek helyreállításában.
- K-vitamin (phillokinon) gondoskodik az egészséges csontokról és elősegíti a véralvadást.
- H vitamin (biotin) kulcsszerepet játszik az anyagcserében, stabilizálja a vércukrot, segíti a fehérjék feldolgozását és a zsírok elégetését. Erősíti a hajat és a körmöket. Szabályozza a faggyúmirigyek működését is, hiányában súlyosbodnak a seborrhoes bőrtünetek.

A niacin (B3-vitamin) és D-vitaminon kívül a testünk nem tudja előállítani ezen anyagokat, ezért a szükségleteinket a kiegyensúlyozott táplálkozással biztosíthatjuk.

Az infúziós kúrákra vitaminpótlás esetén tekinthetünk úgy, mintha egy nagy lendületet kapna a szervezet, majd a feltöltődést követően már a szájon keresztül biztosított pótlás is elegendő lesz.
Nagyon sokféle hatóanyagot tudunk bejuttatni a szervezetbe az infúziós kúra során: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, de homeopátiás készítmények kiteljesedettebb jótékony hatását élvezhetjük ily módon.

Anti-aging infúziós kúra EGYÉB hatóanyagai:- Folsav: elősegíti a vérképződést és a növekedési folyamatokat. Fokozza a feszültségoldó szerotonin és a stressz leküzdéséhez szükséges noradrenalin termelődését
- Magnézium: elengedhetetlen a kalcium-, nátrium-, kálium- és foszforegyensúly fenntartásához, valamint a C-vitamin hasznosulásához. Az idegek és az izmok normál funkciójához nélkülözhetetlen és számos enzim hatékony működése lehetetlen nélküle. Jelentős szerepe van a szénhidrátok, a zsírok, és a fehérjék anyagcseréjében, továbbá az energiatermelő és -felhasználó folyamatokban.

Anti-aging vitamininfúziós kúra menete:

Lásd ITT!


Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra 4.kép

Anti-aging életmódot támogató elixírek – mindennapok turbósítvaBeauty Elixír: a bőr – haj-, köröm egészségének támogatása és anti-aging hatás: az öregedés folyamatát nemcsak genetikai tényezők hanem életmódunk (sok stressz, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, élvezeti cikkek, alváshiány) és a környezeti hatások (szmog, napfény) is jelentősen befolyásolják. Elsősorban a káros szabadgyökök képződésével járó folyamatok tudják felgyorsítani a folyamatot. : a plusz elektronnal rendelkező molekularészek agresszíven keresnek maguknak párt, mellyel tökéletlenségüket próbálnák leplezni- így reagálnak a szervezet számos anyagával, többek között a DNS-sel is. Bár a szervezetünkben működik egy természetes antioxidáns rendszer, viszont oxidatív stressz esetén- mikor jelentősen felborul az oxidáns-antioxidáns arány- nem minden esetben nyújt kellő védelmet a szervezet számára. Ilyenkor hatékony segítség lehet egy infúziós kúra, mely nemcsak jó kinézetünket, hanem egészségünket is védi. Az antioxidáns hatású vitaminok (C és E vitamin) mellett nagy mennyiségben tartalmaz a kúra gluthationt, magnéziumot, ionokat és alfa- liponsavat is. A cink, a B3-vitamin, az E-vitamin és a D-vitamin hiánya ugyancsak okozhat hajproblémákat. Ilyenkor szükségesek a hajgyökértápláló vitaminok és ásványok.

Revital Elixír: az egészség és a jó közérzet támogatása, méregtelenítés, antioxidáns hatás : a hiányállapot a szervezetben kialakulhat az elégtelen bevitel, a nem megfelelő felszívódás, vagy a megnövekedett igény ( pl.: stresszhelyzet) miatt. Szervezetünkbe bekerülő anyagokat a máj, az emésztőrendszer és a vesék feldolgozzák az anyagcserefolyamatok során: a számunkra hasznosítható anyagokat a sejtek felveszik, az anyagcsere-folyamatok során nem hasznosítható anyagok pedig kiürülnek a szervezetből. Az infúziós kúra során alkalmazott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok a véráramba jutva azonnal felhasználhatóvá válnak sejtjeink számára optimalizálva ezzel az anyagcsere-folyamatokat, jótékony hatást kifejtve az idegek, az izomzat működésére és a keringési rendszer stabilitására.

Fitness Elixír: az immunrendszer erősítése és a vitalitás fokozása: modern életünkben számos megterhelésnek vagyunk kitéve, folyamatosan ér bennünket stressz, életmódunk nem mindig optimális és jelentős a környezetből érkező terhelésünk. Előfordul, hogy a kimerültebb szervezet erre krónikus fáradtsággal, ellenállóképességének csökkenése miatt a fertőző betegségekkel szembeni csökkent védekezéssel reagál. Speciális vitaminok, ásványi anyagok, cink, antioxidánsok és aminosavak javítják a kondíciót és regenerálják a szervezetet. Nemcsak az erőnlét növelése céljából javasolt, hanem támogatja az immunrendszert és a szellemi fittséget is.

Balance Elixír: szerveink funkciójának javítása és a hidratáltság helyreállítása: A krónikus szellemi és testi kimerültség gyakran jár együtt diffúz izomfájdalmakkal és feszültséggel. a klasszikus A Myers' koktélt Dr. John Mayer fejlesztette ki az 1970-es években. Intravénásan alkalmazható vitamin- és ásványi koktél, amely nagy mennyiségű C-vitamint, B vitaminokat és ásványi anyagokat, calciumot, magnéziumot és egyéb antioxidans hatású gyógynövénykivonatot tartalmaz. Nagyon hatékony krónikus fáradtság mérséklésére és az immunrendszer erősítésére, valamint a migrénes és depressziós panaszok enyhítésére.

Shape Elixír
: a legjobb formáért
Az állóképesség növelése érdekében, a kondíció javítása céljából, vagy a szervezet regenerálására – akár fizikai, vagy szellemi csúcsteljesítmények előtt vagy után- alkalmazhatunk speciális vitaminokból, antioxidánsokból, magnéziumból, cinkből, alfa liponsavból és izomerő-teljesítményjavító aminosavakból, ásványokból összeállított, speciális infúziót. A kezelések nemcsak a fizikai erőnlétet, hanem a szellemi fittséget és az immunrendszer erejét is fokozzák.

Detox Elixír: ha hosszú volt az éjszaka

…hogy a másnap is élvezetes legyen…!!

Az őszi időszakban gyakran vitaminhiánnyal küszködünk, a hideg, nyirkos idő pedig kedvez a szervezet ellenálló-képessége csökkenésének. Ilyenkor gyakrabban elkapunk bármilyen vírusos fertőzést. Nagy dózisú vitaminokkal, ásványi anyagokkal fokozhatjuk ellenálló képességünket, hogy könnyebben és gyorsabban lendüljünk ismét formába. Az infúzió segítségével gyorsan feltöltődnek a raktáraink és a tartós sejtvédelem ismét biztosított. Az infúzió B-vitaminokat, nagy dózisban C-vitamint, cinket, ásványi sókat, valamint antioxidánsokat tartalmaz. Akár kúraszerűen, akár alkalomszerűen használva tapasztalhatjuk jótékony hatását ha gyors segítségre van szükségünk, akár a megfázás, akár a másnaposság tünetei enyhítésére.

Regeneráló infúziós kúráink segítségével vitálisabbá, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válunk, bőrünk szépsége és fiatalos ragyogása pedig kiteljesedik.


Személyre szabott, komplex anti-aging programjaink segítségével felvesszük a harcot az idő múlásával a holisztikus orvoslás jegyében: nem pusztán a bőr megújítására koncentrálunk a legújabb, műtétmentes bőrfiatalító eljárásaink segítségével, hanem támogatjuk a szervezet sejtszintű megújulását regeneráló infúziós kúráink és természetes hatóanyag tartalmú, innovatív külső és belső terápiáink segítségével. Így vitálisabbá, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válunk, bőrünk szépsége és fiatalos ragyogása pedig kiteljesedik.

EXTRA engedményes ajánlat CSAK a SzépségBróker.hu olvasóinak ITT!
Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra 5.kép
Bejelentkezés: Dr. Kriston Renáta / anti-aging specialista bőrgyógyász, esztétikai orvos
Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika és Prevenciós, Terápiás Anti-Aging Központ
1124 Budapest, Csörsz utca 43./ MOM Park tornyok; Gesztenyés épület 1. em.
© 2010 szepsegbroker.hu | Anti-aging fiatalító, vitamininfúzió kúra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink