SZAKCIKKEK

one.gen/o,1 az ANTI-AGING és GENOKOZMETIKAI PROGRAM

Személyre szabott szépségápolási anti-aging program

2014. december 09. 17:16
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
A one.gen/o,1 teljesen új dimenziót nyit a bőrdiagnosztika és az anti-aging megoldások világában.


Genetikai vizsgálat alapján egyénre szabott ONE.GEN 0,1 genokozmetikai csomag
Genetikai vizsgálat alapján egyénre szabott ONE.GEN 0,1 genokozmetikai csomag

A one.gen/o,1 egyedülálló, személyre szabott genokozmetikai és anti-aging programA géndiagnosztikai eredmények és a legújabb biotechnológiai vívmányok felhasználása tette lehetővé, hogy elérhetővé vált a világ első genokozmetikai anti-aging kezelési programja
egyénre szabottan, csakis az ÖN bőrének egyediségeit figyelembe véve.
Az innovatív genetikai vizsgálattal kimutathatóvá vált bőre öregedéséért felelős génvariációk, amelyet befolyásoló környezeti és életmódbeli hatásokat is figyelembe véve elkészíthető vált egy a bőréhez leginkább igazodó anti-aging dermakozmetikai készítmény csomag és program.
one.gen/o,1  az ANTI-AGING és GENOKOZMETIKAI PROGRAM 2.kép

A világ számos országát megelőzve, Franciaország és Spanyolország után
MÁR HAZÁNKBAN IS elérhetővé vált a one.gen/o,1 genokozmetikai anti-aging program!
MIBEN NYÚJT SEGÍTSÉGET A GENETIKAI VIZSGÁLAT?
MILYEN EGYÉB ESETEKBEN LEHET FELHASZNÁLNI A GENETIKAI VIZSGÁLAT EREDMÉNYÉT?

A genetikai vizsgálat a bőrproblémák hátterének feltárásával pontos diagnózist és ezáltal célzott orvos-esztétikai kezeléseket tesz lehetővé a vizuális elemzéssel szemben és emellett megteremti a lehetőségét a preventív terápiának, mivel az egyes problémák feltárása már az első jelek megjelenése előtt lehetővé válik.
Az elkészült analitikai riportot a személyre szabott genokozmetikai program mellett kezelőorvosa a későbbiekben felhasználhatja az Ön bőrének legmegfelelőbb dermatológiai-kozmetikai kezelés kiválasztása céljából, ezzel még hatékonyabb és eredményesebb kezelések elvégzésére nyílik lehetőség.

MEGFEJTJÜK LEGSZEBB ARCÁNAK GENETIKAI KÓDJÁTone.gen/o,1  az ANTI-AGING és GENOKOZMETIKAI PROGRAM 3.kép

Melyek a one.gen 0,1 genokozmetikai kezelések fázisai és termékei?A one.gen/o,1 genokozmetikai kezelési program az alábbi fázisokból áll:

1. Nyálmintavétel genetikai teszt elvégzése céljából, és életmód felmérése kérdőív alapján
2. Otthoni 4 hetes finom peeling kezelés, bőr előkészítése céljából
3. Genetikai teszteredmény kézhez vétele, kiértékelése kezelőorvosával
4. Egyben a személyre szabott kozmetikai csomag átvétele (Elixir, Booster-ek, Sinergy)

A nyálmintája egy egyedülálló DNS analizáló technológiával rendelkező genetikai laboratóriumban elemzésre kerül. Az öregedés genetikai faktorait meghatározó génvizsgálat eredményein túl a részletes epigenetikai-kérdőívének adatait egy komplex algoritmusokkal működő információs rendszer dolgozza fel.

Mindezek alapján készíthető el Ön számára az egyedi one.gen/o,1 anti-aging kezelési programja és genokozmetikai csomagja.
one.gen/o,1  az ANTI-AGING és GENOKOZMETIKAI PROGRAM 4.kép

Hogyan és hová induljon el, ha szeretne egyone.gen 0,1 genokozmetikai csomagot és anti-aging tanácsadást?1. Válasszon orvost, aki részletes szóbeli és írásos tájékoztatást ad Önnek a genetikai vizsgálat, a genokozmetikai készítményeket és anti-aging programot illetően.
- Dr. Kolat Zsuzsanna
- Dr. Viczián Csaba

2. Amennyiben a one.gen 0,1 mellett dönt, úgy szakorvosa nyálmintát vesz Öntől és együtt kitöltik az epigenetikai faktorokat meghatározó életmód-kérdőívet.
FIGYELEM: A mintavételt megelőző 30 percben tilos ételt, italt fogyasztani, illetve dohányozni!

3. A mintavétel, a kérdőív kitöltése és az első részlet (200.000 Ft/ bruttó) kifizetése után hazaviheti a GEN PEEL készítményt, amellyel előkészítheti a bőrét a one.gen 0,1 szérumok használatához.

4. Kb. 4 hét alatt készül el a genetikai vizsgálata és az egyénre szabott one.gen 0,1 genokozmetikai csomagja. Ez idő alatt esténként, a megtisztított arcbőrére 1x vékonyan felviszi a GEN PEEL készítményt (gyenge kémiai hámlasztókat tartalmaz: papaja kivonat, polihidroxi sav és hidratáló hatóanyag- hámlással nem kell számolni!).

5. Szakorvosa értesíti a genetikai vizsgálatának és az ennek alapján összeállított genokozmetikai csomagjának megérkezéséről. Orvosával együtt tekintik át azt a riportot, amely a génteszt eredményén kívül életmódbeli tanácsokat, javaslatokat is tartalmaz. A második részlet kifizetése (180.000 Ft bruttó - engedmény!) után átveheti az Ön kódszámával ellátott, egyénre szabott one.gen 0,1 termékeket is , amely az Ön bőréhez leginkább illeszkedő hatóanyagokat tartalmazzák:
- GEN ELIXIR: genokozmetikai intenzív szérum, amely a személyre szabott kezelések alapja.
- GEN BOOSTER: speciális hatóanyag koncentrátum, a kezelések során szakorvosa a csomagban található 3 boostert elegyíti az Elixirrel, és a kapott készítmény ajánlott naponta 2x alkalmazni.
- GEN SINERGY: lágy hidratáló emulzió, amely táplálja a bőrt és biztosítja megfelelő hidratáltságát és molekuláris filmréteget képezve segíti a fentiz aktív összetevők hatékony bejutását. Az összeállított Elixir felvitele után 3-5 perccel ajánlott használata.

one.gen/o,1  az ANTI-AGING és GENOKOZMETIKAI PROGRAM 5.kép

BEVEZETŐ ÁRON
JANUÁR 30-ig!


Az alábbi szakembernél engedményes áron veheti igénybe a one.gen 0,1 genokozmetikai anti-aing programot! Klikkeljen, majd töltse le a kupont!


Dr. Kolat Zsuzsanna/ Alfa-Med; Budapest II. ker.

További információkat ITT találhat!© 2010 szepsegbroker.hu | one.gen/o,1 az ANTI-AGING és GENOKOZMETIKAI PROGRAM
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink