SZAKCIKKEK

SILIMED mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár

A MINŐSÉG, a TERMÉSZETES FORMA, a BIZTONSÁG, az ÉLETRE SZÓLÓ és a CSEREGARANCIA mellett - SILIMED mellimplantátum

2010. december 13. 17:19
Hender-medical Kft. , a SILIMED implantátumok kizárólagos forgalmazója
A mellnagyobbító műtét tartós sikerének egyik kulcsa a mellimplantátum magas minősége. Napjainkban egy jó minőségű emlő implantátum beültetése után szinte kizárható a tokzsugorodás esélye 10 éven belül.
A minőség, a természetes forma, a biztonság az életre szóló és a cseregarancia mellett most engedményesen rendelheti meg a SILIMED polyuretán bevonatú emlő implantátumokat!


SILIMED  mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár 1.kép
A plasztikai sebész egyik legnagyobb feladata minden mellnagyobbító műtét megtervezése során (legyen az daganatos betegség utáni helyreállító, vagy esztétikai célú beavatkozás), hogy minimálisra csökkentse a tokzsugorodás (kapszuláris kontraktúra) kialakulásának esélyét.

Mi az a "tokzsugorodás"?A tokzsugorodás (tokosodás, tokvastagodás, kapszuláris kontraktúra) a leggyakoribb szövődménye a mellnagyobbító műtéteknek. A szervezet a beültetett implantátumot, mint idegen anyagot minden esetben felismeri, majd azt elkülöníti a környező szövetektől egy kötőszöveti burokkal. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely segítségével a mellimplantátum stabilizálódik a beültetés helyére. Tokzsugorodás akkor jön létre, ha a kötőszöveti tok megvastagodik a megnövekedett kollagén rostszálak miatt, amely meszesedni, zsugorodni kezd. A kemény, vastag tok nyomást gyakorol a mellimplantátum falára és annak belső tartalmára, így az implantátum elveszíti eredeti, szabályos formáját. Mindezek következtében a mellimplantátum tapinthatóvá és kontúrjai jól láthatóvá válnak, illetve fájdalom is jelentkezhet a mellekben. A tokzsugorodás 4. stádiumában a melleken már jelentős deformitások keletkeznek.

A tokzsugorodás fokozatai:• Természetes mértékű kötőszöveti tokképződés- a mell 2-3 hónap után már felpuhul, formája szabályos és szimmetrikus
• Kissé fokozottab kötőszövetesedés- a mell 3 hónap után is keményebb, de egyéb panaszt nem okoz
• Fokozott mértékű tokképződés- az implantátum tapintható, un. gumiszerű és láthatóvá válik, az implantátum kontúrjai láthatóvá válnak
• A mellek kőkeménnyé válnak és jelentős deformitások tapasztalhatóak

SILIMED  mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár 2.kép

A SILIMED emlő implantátum polyuretán bevonata megakadályozza a tokzsugorodás kialakulásátAz elmúlt húsz év során végzett tudományos kutatások eredményei igazolják, hogy a tokzsugorodás kialakulásának esélye a polyuretán bevonattal ellátott SILIMED mellimplantátumok esetében minimális, egyes vizsgálatok esetében a kialakulás gyakorisága 1 % körüli* volt (tíz éves időtartamot figyelembe véve) ellenben más implantátum típusoknál, ahol ez a szövődmény akár 50%-ban is előfordulhat**.

Ez alacsony szövődmény % annak köszönhető, hogy a kötőszövet akadálytalanul nőhet bele a polyuretán habrétegbe, ezáltal nem az egész implantátum, csak a habszerkezetet átszőve alakul ki egy lágyabb szöveti burok, ami kizárja a kollagén rostszálak beépülését. A képződött lágy szövetek összehúzódásával az implantátum nem keményedik és nem deformálódik. Ugyanakkor a polyuretán hab körüli kötőszövet jobb vérellátottságú és lágyabb lesz, mint a sima vagy a texturált implantátumok körül kialakuló burok. Így a polyuretán habbal bevont SILIMED mellimplantátumokkal természetes tapintású, ezáltal természetesebb összhatású, gyönyörű keblek érhetők el. A polyuretán hab másik előnyös tulajdonsága, hogy a szövetekhez tapadva teljes mértékben kiküszöböli az implantátum elfordulását és elcsúszását. Formájukat tekintve a SILIMED emlő implantátumok is kerek és anatómiai (csepp) formájúak lehetnek. A természetesebb hatás eléréséhez az anatómiai formájú mellimplantátum ajánlott, mert az jobban követi a test természetes körvonalát.

A SILIMED implantátumok széles forma- és méretválasztéka biztosítja, hogy az egyedi, anatómiai adottságokat szem előtt tartva a megfelelő méretű és formájú mellimplantátum kiválasztásával a plasztikai sebész elérje a kívánt hatást, a természetes vagy éppen a feltűnő méretű kebleket.


SILIMED  mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár 3.kép

Minőségi tartalom- BIODESIGN szilikon gélTöbb mint 30 éves, plasztikai sebészekkel közösen végzett munka eredményeként születhetett meg a SILIMED implantátumok rendkívül összetartó BIODESIGN gél tartalma. A speciális gélnek és polyuretán hab bevonatnak köszönhetően rendkívül formatartóak, ezért jelentős mértékű fogyást követően is megtartják eredeti, szép formájukat. A vékonyabb testalkatú hölgyek számára még inkább ajánlott, hiszen a beültetést követően nem alakul ki hullámosság, az ún. rippling. A SILIMED/ Biodesing mellimplantátumnak könnyebb a fajsúlya, mint más típusú implantátumoknak, ezért nagyméretű keblek esetén is ezt a típust javasoljuk. A SILIMED polyuretán/ Biodesigne implantátum beültetését követően nincs szükség posztoperatív (műtét utáni) masszázsra sem.

SILIMED  mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár 4.kép
A rendkívül magas minőségi előírások következtében a SILIMED minden termékére életre szóló garanciát vállal! A SILIMED Polyuretán mellimplantátumok használata esetén a beültetést követő 10 éven belül - ingyen – CSEREGARANCIÁT biztosít tokzsugorosodás előfordulása esetén.

Ez a mértékű garanciavállalás biztosíték arra is,
hogy a SILIMED implantátum akár egy ÉLETEN ÁT gyönyörű és természetes mellformát biztosít az Ön számára!
Megrendelheti, ill. érdeklődhet az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 30/985-6602
www.silimed.hu

Mellnagyobbító műtéten, vagy implantátumcserén gondolkodsz?
Esetleg PIP implantátumod van és szeretnél többet tudni ezzel kapcsolatosan?


Mielőtt plasztikai sebészhez fordulsz tudd meg, hogy felkészültél-e lelkileg a műtétre, a rizikókkal tisztában vagy-e kellő mértékben?


Egyéni törődést, részletes ismertetést kaphatsz a BEAUTY COACHING során!20% engedménnyel veheted igénybe!

SILIMED  mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár 5.kép

SILIMED – világszerte elismert a plasztikai sebészek körébenA SILIMED, a világszerte elismert, vezető orvosi szilikon implantátumokat gyártó cég 1978 óta Rio de Janeiro-ban, a plasztikai sebészet „fővárosában” található. Szakmai és üzleti célja a plasztikai sebészeti üzletág széles körű és magas szintű igényeinek kiszolgálása a legjobb minőségű termékekkel (mellimplantátumon kívül egyéb testimplantátumok: fenék, vádli, férfiizom implantátum). Ennek érdekében jól működő üzleti kapcsolatot alakított ki minőségi alapanyagaik beszállítóival, a felügyeleti szervekkel, valamint az orvosi egyetemekkel és sebészekkel egyaránt.
A világon 5 kontinens több mint 60 országában van jelen, ahol termékeiket megbecsülés és elismerés övezi. Gyártási folyamataik szigorú minőségi szabályozásoknak, úgy, mint az ISO 9001-2008, az EN 13485, és az Anvisa megfelelően működnek. Minőségirányítási rendszerük (GMP) az FDA által elismert, valamint termékeik CE minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek és a nemzetközi szabályozó szervek által elismertek.
A SILIMED a piac változó igényeit figyelembe véve folyamatos minőségi- és termékfejlesztésre törekszenek, hogy így a plasztikai sebészeket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb implantátum megoldásokkal szolgálhassák ki.

Forrásanyagok:
* Vazquez §Pellón,2007, Polyurthane-Coated Silicone Gel Breast Implants Used for 18 Years, Aesth. Plast.Surg. 31:330–336,2007
**The case for polyurethane foam covered silicone gel breast implants. © Dr Daniel Fleming, September 2009
© 2010 szepsegbroker.hu | SILIMED mellimplantátum, amelyhez cseregarancia is jár
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

1. Jasminna   Január 24, 2011
Kedves Szépségbróker!

Már több napja próbáltam letölteni a Silimed kedvezményes kupont, mert ez nagyon érdekelne. Ezt a márkájú és típusú inplantátumot javasolták nekem, de eddig még nem érkezett meg az igényelt akciós kupon, pedig próbáltam többször is az igénylésre kattintani.
Várom válaszotokat, vagy addig is a kupont!
Előre is köszönöm!
2. Jasminna   Január 24, 2011
Kedves Szépségbróker!

Már több napja próbáltam letölteni a Silimed kedvezményes kupont, mert ez nagyon érdekelne. Ezt a márkájú és típusú inplantátumot javasolták nekem, de eddig még nem érkezett meg az igényelt akciós kupon, pedig próbáltam többször is az igénylésre kattintani.
Várom válaszotokat, vagy addig is a kupont!
Előre is köszönöm!
3. szja   Január 26, 2011
Kedves Jasminna!

Köszönjük jelzését! Közvetlen Email címére küldtem levelet! Majd jelezze a forgalmazónál- lásd fent-, hogy próbálkozott a kuponletöltéssel!
Bármilyen problémája van a kuponletöltéssel, kérem írjon közvetlen Emailt : szabo.judit@szepsegbroker.hu
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink